5.10.2017 GÅ HJEM MØDE - SPEDITØRELEVUDDANNELSEN

Østjyske Speditører ønsker i samarbejde med Aarhus Business College at have fokus på Speditørelevuddannelsen, samt hvordan man i samarbejde kan løfte det faglige niveau.

Derfor inviterer begge parter til Gå Hjem møde om netop det emne. Målsætningen med mødet er at få en dialog omkring udviklingen af uddannelsen.

Arrangementet er målrettet medlemmer af Danske Speditører, herunder specielt virksomheder der har (eller vil få) speditørelever på Aarhus Business College.

På mødet vil følgende bl.a blive taget op:

  • Hvad siger loven om elevuddannelsen (indhold), hvad er pensum og hvem bestemmer...

Østjyske Speditører ønsker i samarbejde med Aarhus Business College at have fokus på Speditørelevuddannelsen, samt hvordan man i samarbejde kan løfte det faglige niveau.

Derfor inviterer begge parter til Gå Hjem møde om netop det emne. Målsætningen med mødet er at få en dialog omkring udviklingen af uddannelsen.

Læs mere her
26.9.2017
Informationsmøde om persondata

Speditørforening Lillebælt & Østjyske Speditører afholder fælles informationsmøde om Persondata for Speditionsvirksomheder den 11. oktober 2017.

Fra 25. maj 2018 kommer der til at gælde opstrammede regler om håndtering af persondata. Derfor inviterer Danske Speditører nu medarbejdere fra...

18.9.2017
Elevdag tirsdag den 10. oktober 2017

Østjyske Speditører inviterer til Elevdag den 10. oktober 2017.

14.9.2017
BRANDINGKAMPAGNE LOVER GODT FOR SPEDITØRERNES FREMTID

For 12 måneder siden satte Danske Speditører gang i en kampagne og hjemmesiden www.blivspeditør.dk blev lanceret, der skal gøre unge mennesker interesserede i en fremtid som speditør. Lige nu er planlægningen af kampagnens fase to ved at gå i gang.

Siden hjemm...

14.8.2017
STOR INTERESSE FOR HØJAKTUEL TOLDKONFERENCEN

Tilmeldingerne til Toldkonferencen tirsdag den 19. september 2017 er indtil nu kommet ind i et hurtigere tempo end tidligere år.

Konferencens temaer om de forventede toldmæssige konsekvenser af Brexit, den nye danske toldadministration og IT-systemerne bag EU-Toldkodeksen er så aktuelle og betydningsfulde for dansk erhvervsliv, at medarbejdere fra...

30.3.2017
VED DU NOK OM FORSIKRINGER?

Tirsdag den 30. maj 2017 holder Danske Speditører Transportjuridisk mødedag. I år handler det om forsikringer. Melder du dig til inden den 1. april, får du rabat.

Temaet for Transportjuridisk mødedag i år er transport- og speditions relaterede forsikringer – faldgruber og muligheder!

Hver gang varer flyttes fra A...

27.3.2017
Genvalg til bestyrelsen på generalforsamling i Østjyske Speditører

Østjyske Speditører afholdt den 23. marts 2017 generalforsamling.

Der var genvalg til formanden, øvrig bestyrelse og revisor.

Se bestyrelsen her

Tak til alle deltagere.


...

7.3.2017
Succes for brandingkampagnen

Det går rigtig godt med kampagnen, der skal gøre unge mennesker interesserede i en fremtid som speditør.

Over 11.000 unikke brugere har været inde på kampagnens hjemmeside, og i gennemsnit er de 1 minut og 17 sekunder derinde.

Relations- og uddannelseschef i Danske Speditører, Jakob Størling, kan næsten ik...

27.2.2017
Generalforsamling i Østjyske Speditører (23. marts 2017)

Østjyske Speditører afholder generalforsamling med dagsorden iflg. vedtægterne den 23. marts 2017 kl. 16:00-22:30.

Der er registrering og udlevering af navneskilte fra kl. 15:45.

Efter generalforsamlingen er der to indlæg ved Marianne Gjerløv, chef for Erhverv og By, Aarhus Kommune, samt Torben Dreier, FO-Aarhus.

In...

17.5.2016
BRUG ERHVERVSSTYRELSENS HJEMMESIDER

Fra den 3. juni 2016 skal man forud for import af visse jern- og stålprodukter fra lande uden for EU indhente en importlicens, der udstedes af Erhvervsstyrelsen. Det kan have betydning for danske speditionsvirksomheder, der arbejder for importører af de pågældende produkter.

Læs mere hos Danske Spe...

12.5.2016
PROBLEMER MED EU-TOLDKODEKSEN

I den praktiske implementering af EU-toldkodeksen er der opstået mindst et par ubehagelige overraskelser, som indtil videre er blevet ordnet på en nogenlunde fornuftig og pragmatisk måde.

Læs mere hos Danske Speditører