8.10.2018 Høringssvar fra Østjyske Speditører til 'Supplerende høring om Helhedsplan for Tangkrogen'

Østjyske Speditører ønsker med dette høringssvar at gøre opmærksom på, at vi på det kraftigste anbefaler, at der i det videre arbejde med ”Helhedsplan for Tangkrogen” lægges vægt på, at der hverken må ske en reduktion i det aktuelle havneareal eller i de fremtidige muligheder for at udvide havnearealet.

Dermed tager vi afstand fra ”Alternativ 1”, hvor renseanlægget placeres inden for det nuværende havneareal, og ”Alternativ 2” hvor renseanlægget placeres på søterritoriet på en sådan måde, at det forhindrer en effektiv udnyttelse af det ansøgte areal til havneudvidelse.

Østjyske Speditø...

Østjyske Speditører ønsker med dette høringssvar at gøre opmærksom på, at vi på det kraftigste anbefaler, at der i det videre arbejde med ”Helhedsplan for Tangkrogen” lægges vægt på, at der hverken må ske en reduktion i det aktuelle havneareal eller i de fremtidige muligheder for at udvide havnearealet.

Læs mere her
9.5.2018
Danske Speditører siger nej til offentligt opgavetyveri i havnene

I et debatindlæg i dagbladet Børsen den 8. maj 2018 skriver Jan Dam Poulsen, som er formand for Østjyske Speditører, og politik- og kommunikationschef i Danske Speditører, Henrik Beck, at private erhvervsdrivende inden for f.eks. spedition, logistik, shipping, havnevirksomhed og skibsfart ikke må udsættes for offentligt opgavetyv...

25.4.2018
FULD FART PÅ VÆKSTEN: BEDRE SENT END ALDRIG

Regeringen har i dag meddelt, at der er nedsat et vækstteam for handel og logistik

Det glæder direktør i Danske Speditører, Martin Aabak, der siden efteråret 2014 har arbejdet for et vækstinitiativ med fokus på spedition og logistik.
 

Læs mere hos Danske Sp...

12.3.2018
NEMMERE ADGANG TIL HD-UDDANNELSENS ANDEN DEL

På baggrund af et stort ønske fra speditionsbranchen har Danske Speditører nu fået opbakning til, at der etableres en genvej til HD-uddannelsens anden del.

Det vil gøre det nemmere for dem, der har taget Eksamineret Speditør, at fortsætte deres kompetenceudvikling.

Læ...

22.2.2018
Generalforsamling i Østjyske Speditører

Østjyske Speditører inviterer til ordinær generalforsamling den 22. marts 2018 kl. 16:45 - ca. 22:30.

Udover generalforsamling med dagsorden iflg. vedtægterne er der spændende indlæg fra Danske Speditører og Erhverv Aarhus.

 

22.1.2018
Morgenmøde: Øgede kompetencer er nødvendige for at fremtidssikre danske speditionsvirksomheder

Verden som vi kender den i dag er under voldsom forandring. Hvad betyder denne forandring for speditionsbranchen i Danmark, og hvad kan vi gøre ved det?

Dette emne tager Østjyske Speditører i samarbejde med Aarhus Business College op på ved et morgenmøde tirsdag den 6. marts 2018 fra kl. 09.00 – 11.00.

10.1.2018
NYE FILM SKAL STYRKE REKRUTTERINGEN AF UNGE PÅ DE SOCIALE MEDIER

Speditørernes brandingkampagne har netop fået nyt liv med en nye film, der skal åbne unges øjne for en fremtid som speditør.

- De nye film skal bruges målrettet i forbindelse med rekrutteringen af unge på de sociale medier, fortæller Uddannelses- og relationschef i Danske Speditører, Jakob Størling....

2.1.2018
NYTÅRSHILSEN FRA DANSKE SPEDITØRER: MEST FOKUS PÅ KAPACITET OG KOMPETENCER I 2018

Direktøren for Danske Speditører, Martin Aabak, skriver i sin nytårshilsen, at kapacitet og kompetencer vil få størst fokus i 2018.

- Netop årsagerne til og konsekvenserne af protektionisme fylder meget i vores medlemsvirksomheder for tiden. De er nemlig i høj grad blevet påvirket af, at transportkapaciteten er kom...

18.12.2017
Nytårsfrokost i Østjyske Speditører

16. januar 2018
Kl. 10:00 – 13:00
Helnan Marselis Hotel
Strandvejen 25
8000 Aarhus C

 

Program:

  • Kl. 09:45: Indskrivning og kaffe
  • Kl. 10:00: Cyber Crime & Risk Management
  • Kl. 12:00: Nytårsfrokost
  • Kl. 13:00: Tak for i dag
  • ...
15.12.2017
CABOTAGE: DANMARK KLARER FRISAG!

Følger EU-Domstolen en anbefaling fra Generaladvokaten, vil Danmark klare frisag om den danske fortolkning af cabotagereglerne.

Juristerne i Danske Speditører har produceret en Podcast, der forklarer, hvad en en frifindelse af Danmark betyder.

Læs mere hos Danske Speditører

5.10.2017
GÅ HJEM MØDE - SPEDITØRELEVUDDANNELSEN

Østjyske Speditører ønsker i samarbejde med Aarhus Business College at have fokus på Speditørelevuddannelsen, samt hvordan man i samarbejde kan løfte det faglige niveau.

Derfor inviterer begge parter til Gå Hjem møde om netop det emne. Målsætningen med mødet er at få en d...